Om oss

ingridIngrid Røttingen Johnsen: 19 år gammel, fra Os, gikk studiespesialiserende på Os Gymnas og har hatt førstegangstjenesten i vakt og sikring i Harstad. På fritiden foretrekker jeg å gå på ski, klatre, padle, gå fjellturer, samt å fiske for å nevne noe. Tidligere har jeg også vært aktiv i den lokale klatregruppen og bidratt som ungdomsleder i gruppen.

 

 

 

 

fridaFrida Halvorsen: 20 år, fra  Bergen. Gikk idrettsfag med friluftsliv 1 og 2 som valgfag på videregåede. Startet deretter på Hærens Befalskole ved Garnisonen i Sør-Varanger og jobbet ett år som sersjant og lagfører samme sted. Interessene mine er stort sett alt som har med friluftsliv å gjøre, samt at jeg drev aktivt med fekting i flere år. Fjelltur, kajakkpadling, klatring, jakt, fiske, slakkline, ski og fotografering er blant det jeg helst vil drive med.

 

 

 

IMGP1024

Vi traff hverandre på klatrekurs og gjennom klatringen fant vi ut at vi hadde flere felles interesser, like dårlig humor og vi ble raskt gode venner. Dette førte selvfølgelig til at vi reiste på andre turer sammen, og på en av disse oppstod ideen om Norge på langs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s