Sponsorer og støttespillere

Tusen takk til våre flotte sponsorer og støttespillere!

GodTurWeb2

God-Tur er viktige sponsorer og samarbeidspartnere for oss! Her får vi låne utstyr til padleetappen på turen, gode priser, og i tillegg hjelper de oss til å bli bedre og tryggere i kajakken! Enorm kompetanse på padling, mange kurs og flott butikk i Bergen.

Sjekk ut nettsidene deres da vel: www.god-tur.no

68962783_scaled_166x166

Brynje sponser oss med ullundertøy fra bl.a. damekolleksjonen deres, og bidrar med å holde oss varme hele turen. De har mange gode produkter tilpasset enhver aktivitet, enten det er trening, ekspedisjon, eller roligere aktivitet i kaldt vær. Sjekk ut: http://www.brynje.no/ for å bla i katalogen og se på produktene deres! 

MøllerenLogo hvit kant_pms186Møllerens har gitt oss masse havregrøt, som vi skal bruke til frokost på turen. Havregrøt er lett å lage og metter godt, så veldig fin frokost! Møllerens har flere gode havregrøter og mange andre produkter. For nærmer info, se: http://www.mollerens.no/

Icomlogo_black

ICOM støtter oss med hver sin ICOM marineradio og hjelper oss å opprettholde sikkerheten på padleturen! På http://vhfgroup.com/no kan du finne VHF radioer til de fleste anledninger!    

norvis-logo Norvis sponser oss med produkter fra sortimentet. Diverse kremer utviklet for aktivt friluftsliv kan du finne på: http://norvis.no

fjellsport_no (1) På fjellsport sine nettsider har vi fått rabatt, slik at vi har spart penger på utstyr vi trenger. Her har vi bestilt blant annet bestilt pulkene våre, primus, skredsøker og  sovepose. På http://www.fjellsport.no/ får du gode priser, god service og rask levering! Anbefales 🙂

corporate-logo

Fra Nestle har vi fått mye godt som kommer til å gjøre livet bedre på turen! Dette er Viking tørrmelk, Mills potetstappe, Mills buljong, Nescafè, Nesquik pulver, Lion sjokolade og Kit Kat sjokolade! Dette er geniale ting som gjør maten bedre utendørs. Sjekk utvalget på http://www.nestle.no/.

Speider-sport.no

Herfra har vi fått en kjele vi kan lade elektronikken vår på mens vi koker vann. Power-pot kommer til å komme godt med til vinteren, når solen forsvinner og vi skal smelte snø.

http://www.speider-sport.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s